Jong en oud wonen, een nieuw concept in de woningmarkt

1 September 2021
Jong stel met oudere buurvrouw

Jong en oud wonen is een nieuw concept in de woningmarkt. Het concept realiseert betaalbare woningen voor starters en kwalitatieve woningen voor vitale senioren. Dit gebeurt in samenwerking met gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, investeerders en andere partners.

Waarom Jong en oud wonen?

Jong en Oud wonen is ontstaan vanuit passie en maatschappelijke betrokkenheid voor jong en oud. Veel ouderen blijven langer in hun eengezinswoning wonen omdat er geen geschikte, kwalitatieve woning voor hen op de markt is. Veel starters blijven langer thuis wonen omdat er geen betaalbare, kwalitatieve woning te krijgen is. Dat kan anders!

Betaalbare starterswoningen en kwalitatieve woningen voor vitale senioren

Het concept van Jong en oud wonen bevordert de doorstroming in de woningmarkt en is DE oplossing voor de krapte in de woningmarkt. Het bestaat uit een toekomstbestendige wijk met betaalbare starterswoningen en kwalitatieve woningen voor vitale senioren. Precies wat ontbreekt in de huidige woningmarkt.

Gezond en sociaal leefklimaat

Jong en oud wonen ambieert daarin een gezond leefklimaat waarin kwalitatief wordt gebouwd met duurzame materialen, respect voor kringlopen en zoveel mogelijk hergebruik. Daarnaast is sociaal samenwonen een belangrijke kernwaarde in het concept. Jong en oud maken samen de wijk.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op. Samen zorgen we dat Jong en Oud kwalitatief en betaalbaar kan wonen!

Brochure aanvragen

Heb je interesse in ons concept voor in jouw gemeente en wil je onze brochure aanvragen?

Vul dan onderstaand formulier in!